Een beetje depressief en met een eenzaam gevoel word ik wakker. Gisterenavond hadden ik en mijn man seks gehad, ik wilde eens wat anders proberen om het wat interessanter te maken. Alleen was het niet zo geweldig gegaan, het voelde erg klunzig en lekker was het ook niet alleen had hij dat niet door. Hij heeft altijd al moeite met mijn gevoelens te pijlen en er mee om te gaan wat maakt dat ik me soms best eenzaam voel in onze relatie.

Het is heerlijk weer dus ik trek een kort zomerjurkje aan en sandalen. Klaar om die middag naar de verjaardag van een vriendin te gaan. Mijn man rijd en ik zit onderweg naar het mooie heuvel landschap te kijken waar we doorheen rijden. Het is al gezellig druk als we bij de verjaardag aankomen en we gaan bij wat bekenden staan. Al snel ben ik mijn eenzaamheid van vanochtend vergeten.

Na een half uurtje zegt Liam (een goede vriend van ons) dat hij even een stukje wil gaan lopen, een frisse neus halen. Ik bied aan mee te gaan en laat mijn man weten dat ik even weg ben.

Liam is een vrijgezelle man van mijn leeftijd. Ik heb nooit echt over heen nagedacht als meer dan gewoon een vriend, maar op dit moment voel ik me erg tot hem aangetrokken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *