Hallo ik ben Karel, 62 jaar oud (jong) getrouwd met een hele lieve vrouw, met als enig minpuntje dat het een vrijwel sexloos huwelijk is, zeker nadat mijn vrouw aan haar borsten geopereerd is heeft ze vrijwel geen zin meer in sex, dus ik sta al een jaar of 7 vrijwel droog (thuis dan). Ik heb het daar wel eens met mijn vrouw over gehad, en ze heeft gezegd, dat als je af en toe eens buiten de deur neukt wil ik het niet weten je doet maar.

Ik ga hier mij avontuurtjes dan ook beschrijven, en ik begin met het feest toen mijn zus 50 werd. Zelf was ik toen 55, ik beschrijf mezelf als een doorsnee man die vrijwel dagelijks aan sex denkt en het liefst minimaal 3 a 4 keer in de week sex heeft, maar ja dat zit er thuis niet in. Ik ben redelijk fors geschapen, al zeg ik het zelf mijn lul is best wel dik in omvang ik heb het eens opgemeten met zo,n slappe centimeter, en kwam tot 8 cm, en 21 cm lang, ik begin mijn verhalen waar het eigenlijk allemaal begonnen is bij een tuinfeest toen mijn zus 50 werd. Mijn zus is een heerlijke milf met ieterwat dikkere kont en een goede B-Cup, haar figuur is verder door een ringetje te halen. Ze is alleen een beetje een tutje, ze is getrouwd met een aan alcohol verslaafde kunstenaar, die naar later bleek haar op sex gebied niets te bieden had, en alleen geïnteresseerd was in zijn fles whisky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *