Nick is voor mij de meest geweldige kerel die er bestaat waar ik heel veel van hou. Hij verwent mij op allerlei gebied, maar in het bijzonder op het gebied van seks. Mijn behoefte aan seks is vele malen hoger dan het aantal keren dat Nick zijn lul overeind kan krijgen en dat is toch al snel zo’n vier a vijf keer in de week. Maar ook met een slappe lul maakt mij me vaak klaar. Hij vingert mij dan of likt me klaar, neukt me met een dildo of wrijft zijn slappe lul net zo lang langs mijn kut tot ik daarop klaarkom.

Neuken doen wij graag op plaatsen waar het eigenlijk niet kan, zoals op parkeerplaatsen in openbare toilet ruimten in de duinen of in een bos. Dat allemaal om het extra geil te maken en ik daardoor lekkerder klaarkom. Zo heb ik helemaal geen klagen over mijn sexleven.

Nick denkt daar echter anders over. Niet dat hij te klagen heeft over zijn sexleven, maar hij denkt, of liever gezegd dacht, dat ik wel het gevoel had seks te kort te komen en wilde daar iets aan doen.

We gingen op een dag uit eten in de stad. Ondanks dat de parkeergarage waar wij de auto in parkeerde niet zo druk bezet was, parkeerde Nick op de bovenste, verder lege verdieping. Ik vermoedde wel dat hij daar een bedoeling mee had, maar stelde geen vragen. We aten in een nabij gelegen restaurant, langdurig en lekker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *